Usi industriale

Hormann
Hormann

Usi sectionale de garaj

Alegând aceste usi de garaj alegeti know-how-ul Hörmann cu o experienta de decenii în constructia de usi. Usile de garaj sectionale Hörmann se remarca prin calitatea materialelor si a executiei, o dimensiune maxima a confortului de manevrare si a sigurantei în functionare. Noi garantam pentru aceasta cu renumele pe care îl avem.

Usile sectionale automate Hörmann se deschid pe vertical. Astfel aveti mai mult spatiu de parcare în fata garajului precum si în interior.
Forma deschiderii de trecere nu are importanta. Indiferent daca este dreptunghiulara, tesita, cu arcada segmentata sau rotunjita o usa sectionala se potriveste întotdeauna. De aceea ele pot fi oricând modernizate.
Usile automate Hörmann pot fi actionate la fel de usor ca si telecomanda televizorului. Doar o simpla apasare pe buton si intrati cu masina chiar si pe vânt sau vreme rea în garaj.

Porti de curte culisante

Constructie autoportanta (în consola), standard înalt de siguranta, complet premontata.
Portile de curte Hörmann culisante, din profile de otel, se livreaza ca ansamblu cu deschidere de pâna la 12 m. Asa se poate realiza, în cazul instalarii cap la cap, acoperirea unei deschideri de pâna la 24 m. Constructia este autoportanta.

Avantaje

  • Lucrari de fundatie reduse
  • Farasine de culisare pe pardoseala
  • Fara disfunctionalitati din cauza ghetii, zapezii sau murdariei colmatate
Hormann